Koffiebranderij
Van Goeden Huize

La Corbeille site / A.Van Looplein 17
2235 Westmeerbeek ( Antwerpen )

Openingsuren   Koffiehuisje
maandag - Zondag   12.00 - 18.00u
woensdag   gesloten

Geniet van heerlijke, ambachtelijke koffie in het koffiehuis van Koffiebranderij Van Goeden Huize in Westmeerbeek

Op zoek naar een gezellig koffiehuis in Westmeerbeek? Dan moet u zeker eens langs gaan bij Koffiebranderij Van goeden huize. Deze ambachtelijke koffiebranderij is een familiebedrijf, opgericht in 2003 en staat garant voor de beste kwaliteit en service in de ruime regio.  

Verse voorraad

Echte koffiedrinkers houden van de geur en smaak van verse kwaliteitskoffie en kiezen daarom voor koffie Van Koffiebranderij Van Goeden Huize. Elke week wordt een verse voorraad koffie gebrand. Die ambachtelijke koffie is te koop in ons koffiehuis in Westmeerbeek per 250 gram en per kilo, maar kan ook in ons gezellig koffiehuis per kopje gedronken worden.

Op de rijkelijk gevarieerde kaart ontdekt u al onze koffies “van het huis”. Naast koffie en andere lekkernijen, zoals taart, kan u hier ook kleine snacks bestellen.

Unieke plek

Het sfeervolle koffiehuis is rustig gelegen in een mooie en groene omgeving gekend voor zijn fietstochten tussen Herentals en Aarschot. Kortom de ideale plek voor natuurliefhebbers. De zaak biedt plaats aan 50 gasten. Op het zonnig en ruim terras kan u genieten van de buitenlucht.

Ook met de auto kan u hier probleemloos terecht, want er is een grote privéparking voor de deur. Bekijk alvast de mooie sfeerbeelden van onze zaak en de smaakvolle koffie op de pagina koffiebranderij in beeld.

Origineel geschenk

Wil u graag een origineel geschenk geven aan vrienden, collega’s of familie? Vraag dan naar een unieke geschenkmand van onze koffieshop. De ambachtelijke koffie wordt ook gesmaakt bij allerlei bedrijven, zoals groothandels, restauranthouders en horeca-uitbaters in de ruime omgeving van Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Allemaal zijn ze enthousiast over de uitstekende kwaliteit van de koffie en de klantvriendelijke service van Koffiebranderij Van Goeden Huize.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag tijd voor u.